Mladenci dižu kredit za nastup poznatih zvijezda na svadbama

Poduzetnica Martina Ravlić Marijanović (40), koja je kći uspješnog slavonskog biznismena, a o čijem vjenčanju danima bruji cijela Hrvatska, pažnju javnosti ukrala je svojom neobičnom vjenčanicom, ali i time što su joj na slavlju pjevali Lepa Brena i Petar Grašo.

Martina i njezin suprug Darko Marijanović, vlasnik jednog hotela u Vodicama, u vezi prije braka bili su pet godina, a prvi ples u svatovima u Velikoj kod Požege, zaplesali su uz Grašinu pjesmu ‘Ako te pitaju‘.

Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći. Gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su poželjeli i fotografije za uspomenu.

Tim smo povodom su mediji iz regije odlučili istražiti koliko, po mnogima, jedne od najvećih balkanskih zvijezda, Grašo i Brena naplaćuju svoje angažmane na vjenčanjima.

Kako navodi Jutarnji list, poznato je kako Maja Šuput predvodi listu glazbenika koji najviše pjevaju na svadbama, a Večernji list je prije pet godina pisao kako njezin cjelovečernji nastup s bendom stoji 8.000 eura. S obzirom na inflaciju lako je moguće da pjevačica danas svoje svatovske nastupe naplaćuje i više.

Ipak, taj iznos nije ni približan onome koji uzima Lepa Brena. Prema pisanju njezin nastup na privatnim zabavama daleko je najskuplji i ako je želite kao zvijezdu na svojoj svadbi to ćete zadovoljstvo morati platiti čak 30 000 eura.

Što se tiče Graše, izvor iz glazbene industrije za Jutarnji kaže kako on ne nastupa previše na privatnim zabavama, a najviše voli doći na svadbe i otpjevati jednu do dvije pjesme.

Grašo vam za tih desetak minuta koliko će pjevati ne dolazi ispod 2000 eura, tvrdi izvor.

Inače, na internetu se može pronaći stranica agencije Laris iz Zagreba, uz čiju pomoć možete angažirati neku glazbenu ili drugu zvijezdu, pa tako i Grašu.

Najbolja prijateljica mi se udavala i jedna od najvećih želja bila joj je da joj Petar Grašo pjeva na vjenčanju. Njene suze radosnice sve su rekle kad je ugledala Grašu, napisala je Marina koja je uz pomoć spomenute agencije angažirala Grašu i tako iznenadila prijateljicu.

Sigurni smo kako bi mnogi mladenci na svojim vjenčanjima poželjeli imati neku glazbenu zvijezdu, međutim za one najbolje neki bi morali dići i kredit, pa ne čudi što se okreću jeftinijim bendovima i DJ-evima.

Kako je nedavno Slobodna Dalmacija navela Severina također rado pjeva na privatnim zabavama i svadbama, ali isključivo u Crnoj Gori. Cijena njezinog nastupa nije univerzalna, već je dogovara individualno.

Neki od najskupljih nastupa su uz Lepu Brenu oni od Ace Lukasa i Halida Bešlića, a njihove se cijene kreću od osam do deset tisuća eura. Popularni Haris Džinović tek je nešto jeftiniji, s cijenom od 5.000 eura.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.