Mladi Gruđanin predstavlja svoj roman u Širokom Brijegu

Promocija knjige Filipa Peošorde pod nazivom ”Koliko traje jedno zauvijek”, održat će se 16. studenog u 19:00 sati u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

To je prvi roman mladog Grudskog pisca, kojeg je izdao s 18 godina.

Roman je kratka priča o dvoje tinejdžera čija ljubav dolazi u pitanje. Kada izgubimo sve i ostanemo posve sami, ostaje nam samo šačica uspomena koje mogu rastjerati monotoniju. Što će se to dogoditi s Jelenom i Tinom? Pobjeđuje li ljubav i ovaj put? Koliko, zapravo, traje jedno zauvijek?

Predstavljačice romana su Marija Lovrić i Sanijela Matković.

Iako je knjiga izdana prije skoro dvije godine, tek sada se održava promocija. Prema riječima autora romana to je zbog toga što bi kao mladi književnik, koji se nalazi na samom početku svoje književne karijere, želi postaviti čvrste temelje za put kojim bih išao kroz život, a to može samo ako organizaciju prepustim ozbiljnim i profesionalnim ljudima, te je htio pričekati pravi trenutak.

Promocija knjige je dio manifestacije 4 Teatar koji organizira Zajednica Pleter”pod nazivom ”Mjesec knjige00. U sklopu projekta već je realizirana manifestacija pod nazivom ”Ljetni Teatar”.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.