Muškarac snimljen kako bježi sa zapaljenom nogom u vrijeme požara na kafiću u Mostaru

U centru Mostara, u ulici Braće Fejić došlo do požara prilikom čega je izgorio ugostiteljski objekt. Sumnja se da je požar podmetnut, a nadzorne kamere u gradu su snimile dvojicu muškaraca dok bježe, a jednom je zapaljena noga.

U utorak rano ujutro, oko četiri sata i 20 minuta je, prema informacijama policije, zapaljen ugostiteljski objekt “Forza”, a osim kafića oštećena su i dva stana iznad objekta, vatrogasno vozilo, trafika i tri poslovna objekta.Glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić nije mogao potvrditi da je požar namjerno zapaljen, međutim okolnosti su jasne ako pogledamo jutrošnju videosnimku.

Nadzorne kamere u gradu su snimile dvojicu muškaraca kako trče u blizini kafića, u četiri sata i 18 minuta, neposredno prije nego što je policiji prijavljen požar, a jednom od njih dvojice je zapaljena noga.

Vatrogasci su lokalizirali požar u utorak ujutro, a policija još uvijek vrši očevid kako bi se utvrdio uzrok požara nakon čega će i objaviti službene informacije.

Stanari zgrade kažu da su vatreni plamenovi prelazili deset metara i da je bilo zastrašujuće, ali na svu sreću su svi izašli iz stanova i nije bilo ozlijeđenih.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.