NAČELNIK GRUDA “Ovo je nezapamćena i okrutna tragedija, proglasit ćemo Dan žalosti”

Zbog strašne tragedije koja je zavila u crno Grude, Goricu i cijelu Hercegovinu, u ovoj općini bit će proglašen Dan žalosti, rekao je to za Hercegovina.info grudski načelnik Ljubo Grizelj koji je i sam pogođen ovim što se dogodili.

“Što da vam kažem, ovo je nezapamćena tragedija s dvostrukim ubojstvom, okrutnim, najokrutnijim mogućim. Jedan od stradalih Mate Grizelj je i moj susjed, to je bilo jako dobro dijete. Teško su i ranjene dvije osobe. Jednom umirovljeniku je amputirana noga. Ovo je jako tužno”, kaže nam potreseni grudski načelnik.

Općina će proglasiti Dan žalosti.

“Čekamo završetak obdukcije. Ukoliko sprovodi stradalih budu na isti dan onda ćemo taj dan proglasiti Danom žalosti. Ali za sada još ne znamo sve pojedinosti. Dan žalosti će biti proglašen to je sigurno”, rekao je.

Podsjetimo, noćas oko 2.20 sata u Gorici dva muškarca su smrtno stradala, dok su jedan teže i jedan lakše ranjeni u pucnjavi. 

Kako hercegovina.info saznaje u strašnom zločinu ubijeni su Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), poznati poduzetnik i vlasnik grudskog Vebuscha, a teže ranjenom je jedna noga amputirana u SKB Mostar. 

Njih je kako doznajemo ubio Jozo Jasak kojeg je policija brzo uhitila.

4 komentara

  • Moj Ljubo, ovo je nažalost kulminacija svega zloga što se dešava oko tvoje kuće (nisi ti kriv za to). Općepoznato je da se skoro svaka proslava sv. Stjepana u Gorici završi u najmanju ruku sa tučom. U tvome selu puno je osoba sklonih alkoholu, raznim drogama, kocki i svim ostalim porocima. Pa i ovaj ubojica je evidentiran kao ekscesna osoba. Je li mu policija ikada napravila pretres kuće? Zašto policija s vremena na vrijeme ne napravi pretres kuća svim takvim osobama. Krajnje je vrijeme da se naše društvo počne ozbiljno baviti ovim društvenim problemima kojih ima u svim našim sredinama.

  • ništa se slučajno nedešava, nema kiše bez oblaka, tako i ove stvari, žalosno ali istinoto, vlast i zakon nula odavno ništa nerade po pitanju zaštite i pomoći bolesnim i rastrešenim ljudima, a kamoli ucjene…

    3
    1
  • sućut ožalošćenima ako je osoba imala problema kakvi trebalo je pripaziti malo na njeno ponašanje i jeli bila kako isprovocirana istraga će utvrditi ako je sklona na nasilje na vrijeme reagirati i liječiti teška su vremena neki žive na visokoj nozi netko ne može da sastavi kraj sa krajem i očekivati je ovakve stvari i ugostiteljske objekte u ponoć zatvoriti iza sve je malo munjeno

  • Ovo bi policiji trebala biti jedna prekretnica za postupanje prema agresivnim osobama kojih ima sve više i više oko nas.

    Vrijeme je za napraviti malo reda !!!

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.