Nakon 19 godina snimaju se novi nastavci Beverly Hillsa, objavljen prvi video

Ekipa jedne od najpopularnijih serija devedesetih, Beverly Hillsa, okupila se prvi put povodom snimanja novih nastavaka. 

Kanal Fox objavio je snimku njihovog susreta na kojem su se Brenda (Shannen Doherty), Donna (Tori Spelling), Brandon (Jason Priestly), Steve (Ian Ziering), David (Brian Austin Green) i Andrea (Gabrielle Carteris) okupili oko stola, čitaju scenarij i druže se. 

Premijera serije najavljena je za 7. kolovoza, a kako javljaju iz Foxa, epizode će biti inspirirane pravim životima glumaca. 

“Razišli su se prije 19 godina, a sad su ponovo na okupu. Snimanje će biti još bolja sapunica od samih novih nastavaka. Što će se dogoditi kad se stari prijatelji i prve ljubavi nađu na istom mjestu?”, stoji u opisu projekta. 

Njihov ponovni susret je i tužan jer jedan član upadljivo nedostaje. Novi će se nastavci snimati bez Dylana budući da je glumac Luke Perry preminuo u ožujku ove godine. Iako ni za života nije potvrdio sudjelovanje u ovom projektu, Tori Spelling je u jednom od ranijih intervjua rekla da se nada da će ipak biti dio showa. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.