NEPRAVOSNAŽNA PRESUDA Optužena na 20 godina zatvora zbog ubojstva vlastite sestre na okrutan način

Županijski sud Tuzla je po optužnici Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije (TŽ) donio i objavio prvostupanjsku i nepravosnažnu presudu za Jasnu M. (53) iz Tuzle zbog kaznenog djela ubojstva počinjenog na okrutan način i izrekao joj kaznu zatvora u trajanju od 20 godina.

Iz tužiteljstva TŽ podsjećaju, Jasna M. je optužena da je u srpnju 2021. godine u tuzlanskom prigradskom naselju Dobrnja došla do kuće u kojoj živi njena sestra jer ju je prethodno nazvao sestrić i javio da je žena veoma uznemirena i da se ne osjeća dobro.

Nakon što je članovima obitelji rekla da je ona tu i da će je spasiti, da nije potrebna hitna pomoć i da izađu iz kuće, sestri je sjela na stomak, rukama zatvarala usta i pritiskala vrat. Tako je kod oštećene došlo do gušenja uslijed zatvaranja disajnih puteva i dotoka krvi i kisika u mozak što je izazvalo njenu smrt.

Optuženoj je Županijski sud Tuzla na prijedlog postupajućeg tužitelja produžio mjere pritvora u trajanju od devet mjeseci, priopćeno je iz Ureda za informiranje tužiteljstva TŽ. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.