Nije šala: Zastupnica u Skupštini predložila da Vučić bude doživotni predsjednik

Za četiri dana koliko traje sjednica Skupštine Srbije o rebalansu proračuna vidjeli smo apsolutno sve: vrijeđanje, incidente na rubu fizičkog obračuna, seksističke izjave, ali i poziv da predsjednik Srbije dobije doživotni mandat. Da, dobro ste pročitali.

“Iako smo vjerovali da će posljednji doživotni predsjednik biti Josip Broz Tito, koji je umro prije 42 godine, zastupnica SNS Draginja Vlk vratila nas upravo toliko unazad. Njena izjava u kojoj kaže da Vučić treba da bude doživotni predsjednik samo je ogolila kako na demokraciju gledaju zastupnici vladajuće većine, te na jasan način pokazuju da je dio zastupnika izabrao autokraciju umjesto demokracije”.

„Nebrojano veliki broj mojih prijateljica i daljih rođaka mi je poslalo poruku nakon obraćanja predsjednika da su izuzetno zadovoljni. Pitali su me na koji način možemo da produžimo mandat našem predsjedniku da vlada doživotno“, rekla je prilikom svog obraćanja zastupnica Vlk.

„Ne znam što je smiješno, mislim da su popustili lijekovi, ali sad će sljedeća doza“, skandalozno je navela zastupnica Vlk.

3 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.