Obavještajac najavio prekretnicu: ‘Rat će završiti do kraja godine, Putin je ozbiljno bolestan’

Šef ukrajinske vojne obavještajne službe kaže da rat s Rusijom ide tako dobro da će doći do prekretnice do sredine kolovoza i završiti do kraja godine.

To je dosad najpreciznije i najoptimističnije predviđanje visokog ukrajinskog dužnosnika. 

U ekskluzivnom intervjuu, general bojnik Kyrylo Budanov također je rekao da je državni udar za smjenu Vladimira Putina već u tijeku u Rusiji i da je ruski čelnik ozbiljno bolestan od raka. 

Budanov je točno predvidio kada će se ruska invazija dogoditi kada su drugi u njegovoj vladi bili javno skeptični i sada kaže da je siguran u predviđanje njezinog završetka. 

“Prijelomna točka bit će u drugom dijelu kolovoza. Većina aktivnih borbenih radnji završit će se do kraja ove godine. Kao rezultat toga obnovit ćemo ukrajinsku moć na svim našim teritorijama koje smo izgubili uključujući Donbas i Krim”, kazao je.  

Kako kaže, ruska taktika se nije promijenila unatoč njezinom pomaku na istok, a Rusija trpi ogromne gubitke. Rekao je da nije iznenađen neuspjesima Rusije u ratu.  “Znamo sve o našem neprijatelju.

Znamo za njihove planove gotovo u trenutku kada su napravljeni. Europa vidi Rusiju kao veliku prijetnju. Oni se boje njezine agresije. Borimo se protiv Rusije osam godina i možemo reći da je ova visoko razglašena ruska sila mit. Nije tako moćna kao ova. To je horda ljudi s oružjem”, dodao je. 

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.