Obilježen Dan domovinske zahvalnosti u Viru

U četvrtak je započelo obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Viru.

Pred Spomen obilježjem poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima zajednički vijenac su položili i svijeće upalili načelnik općine Posušje Ante Begić, predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar, zastupnik u Zastupničkome domu Parlamenta Federacije BiH Ivica Pavković, izaslanik u Domu naroda Parlamenta FBiH Damir Jurišić, predsjednik mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar, predstavnici MZ Vir i predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata HVO HB Posušje.

U 19:00 sati služena je misa zadušnica u kapelici Isusova uskrsnuća na mjesnom groblju koju je pred molio don Andrej Lažeta uz koncelelbraciju don Ivice Borasa.

Drugi dan svečanog programa započeo je jučer u 13:00 sati, a otvorio ga je načelnik Ante Begić. On je uputio pohvalu organizatorima za trajno promicanje vrijednosti Domovinskog rata i uloge naših branitelja kroz ovu manifestaciju te čestitke žiteljima Vira, općine Posušje kao i svim Hrvatima i Hrvaticama povodom Dana domovinske zahvalnosti.

U nastavku je uslijedio bogat kulturno-umjetnički i športski program koji tradicionalno u Vir privlači mnoštvo gledatelja iz cijele općine Posušje.

1 komentar

  • kako nije sramota ovih likova na slici to su najveće ulizice koje ništa u životu nisu radili i stalno žive parazitski na teret građana

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.