Održan Humanitarni ženski odbojkaški turnir 2019.

Petak 5. travnja 2019. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Posušju održan je ženski odbojkaški turnir. Turnir je organiziralo Vijeće učenika Gimnazije fra Grge Martića Posušje. Sudjelovalo je 12 odjela, a jednu ekipu formirale su i profesorice.

Turnir je imao humanitarni karakter, prodavane su ulaznice po simboličnoj cijeni od 2 KM i sa zadovoljstvom možemo reći da su sve prodane. Kad se tome pridoda i novac prikupljen od sponzora ukupno je prikupljeno 1222 KM. Novac će biti doniran nekome od potrebitih s područja naše općine. Turnir su, uostalom kao i uvijek, potpomogla i posuška poduzeća od kojih je dio zaslužan za nagrade koje su se dijelile u tomboli, dio je pomogao novčanim donacijama, a dio u opremi za organizaciju.

Ovogodišnji sponzori su: Meggle d.o.o. Posušje, Smiley, ŠC Adeo, MPT d.o.o., Ljekarana Blanka, Pekarna Bago, Caffe Oaza, Caffe Calipso, Caffe Viva, Caffe Tropicana, Salon ljepote Nela, Šminkeraj Anka Galić, Knjižara Bago i Svadbeni salon Bagušić. Općina Posušje organizirala je izvanrednu liniju za siguran povratak kućama učenika poslije završetka programa. Hvala im svima, a hvala i svima onima koji su kupili ulaznice te tako podržali ovu hvalevrijednu akciju naših učenika. Pohvala Vijeću učenika koji su sve sami organizirali, a i onim učenicima koji su sudjelovali kao voditelji, fotografi, dj-i i suci te ostali do samoga kraja kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Iako je rezultat u drugom planu, treba navesti da su u finalu nastupile učenice 3.m (medicinari) i 2.a odjela gimnazije koje su učenice SSŠ Posušje ali idu u istu smjenu kao i  gimnazija.

Turnir su osvojile učenice 3.m, a svoju pobjedu su zasjenile svojim pothvatom kojim su pokazale svoju pravu kvalitetu i ponosni smo na njih.
Osvojeni novac na turniru su pridodale ovoj humanitarnoj akciji. Bravo, bravo!

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.