Općini Posušje financijska potpora za dva projekta u iznosu od 140.000 KM

Jučer je u Čapljini upriličeno svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekta iz Hercegovačko-neretvanske županije i Županije Zapadnohercegovačke, ukupne vrijednosti 1.330.000,00 KM.

Federalni ministar prostornog uređenja Željko Nedić, koji je u službenom posjetu Čapljini, istaknuo je kako su projekti iz Čapljine, Stoca, Mostara, Čitluka, Ravnog, Ljubuškog, Gruda, Posušja i Širokog Brijega imali pravovremene i kvalitetno popunjene aplikacije zahvaljujući kojima su ispunili formalno pravne uvjete iz javnog poziva Ministarstva i omogućili si financijsku podršku od preko milijun KM.

-„Uvjereni smo kako će ova podrška, nakon realizacije projekata, biti od koristi svim žiteljima ove dvije Županije“, kazao je u svom obraćanju ministar Nedić.

Općina Posušje je, putem Javnog poziva Federalnog ministarstva prostornog uređenja ostvarila financijsku potporu za realizaciju dva projekta “Rješavanje problema odvodnje na području sjevernog dijela grada, Zagrebačka ulica i “Utopljavanje javnog objekta župe u Sutini”. Potpisivanju ugovora je nazočio predsjednik Vijeća Ivan Lončar.

Riječ je o projektima koja će Ministarstvo sufinancirati u ukupnom iznosu od 140.000 KM.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.