Ovo su vodeći ljudi Lidla u BiH, imaju bogato iskustvo

U Upravi Lidla BH ključnu ulogu imat će tri iskusna profesionalca iz vrha menadžmenta u regiji.

Direktor Društva je Allen Halamić. Kako se navodi u registru privrednih subjekata, ovlašten je zastupati i predstavljati Društvo u unutarnjem i vanjskotrgovinskom prometu, zajednički s jednim od izvršnih direktora Društva.

Halamić je dulje od desetljeća u vrhu Uprave Lidla Hrvatska.

Bio je voditelj nabave, a ranije voditelj nabave asortimana.

Kao član Uprave zapažen je u poslovnom svijetu regije kroz suradnju s proizvođačima, a promovirao je i projekt “Okusi svoj zavičaj” u Hrvatskoj.

Roland Thomas Schreiber još je jedan član Uprave Lidla u Hrvatskoj, ali je i dio visokog menadžmenta LIDL Njemačka.

Schreiber je ranije spominjan kao direktor kompanije u BiH.

Dean Sunek, također, ima veliko iskustvo u Lidlu u regiji, a bio je voditelj Lidlova HACCP tima.

“Konstantno održavanje kvaliteta uključuje ozbiljnu posvećenost provjeravanju svake faze – mi, u Lidlu, osiguravamo taj kvalitet i odlaskom kod dobavljača i praćenjem proizvodnog procesa, time što svi proizvodi stižu prvo kod nas u Logistički centar, pa tek onda u trgovine, optimalnim čuvanjem proizvoda u komorama sa specifičnim temperaturnim režimima. Prosto, to je jedan zaokružen proces povezanih sustava, zahvaljujući kojem možemo u svakom trenutku garantirati kvalitet robe”, kazao je prije dvije godine Sudek.

Sudeći po trojcu koji će biti dio Uprave, očito je da Lidl u BiH šalje iskusne ljude iz visokog menadžmenta, te da su njihove namjerne u našoj zemlji veoma ozbiljne.

Kao osnivač Lidl BiH naveden je W E-International Zweite GmbH, a temeljni kapital 977,915 KM.

Podsjetimo, osim u Sarajevu, Lidl je registrirao poslovnice u Banjoj Luci, u ulici Sime Šolaje 1a, te Brčkom, na Bulevaru mira 22.

Prema ranijim neslužbenim saznanjima portala Akta.ba, potencijalne lokacije ovog njemačkog giganta u Sarajevu su Hadžići, Nedžarići gdje se trenutno nalazi ruševni objekat Doma umirovljenika te lokacija na potezu Bojnik – Butila.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.