Pavlović nakon skandala izašao pred Prijedorčane: ‘Kriv sam što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom’

U Prijedoru je počeo skup podrške gradonačelniku Daliboru Pavloviću, a kojeg je zbog skandaloznih fotografija stranački šef Milorad Dodik pozvao da podnese ostavku, pišu „Nezavisne“.

Prijedorčani su na transparentu ispisali “Gradonačelniče mi smo vas birali, mi stojimo iza vas. Ostavka ne!“

Na skup je stigao i Dalibor Pavlović sa suprugom, koji je u četvrtak priopćio da je podnio ostavku, ali je danas Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u ovom gradu kazao da će gradonačelnik Prijedora, ipak sutra potpisati ostavku na ovu funkciju.

– Ostavka nije potpisana i poslana Središnjem izbornom povjerenstvu zbog proceduralnih razloga. Imali smo Skupštinu grada Prijedora i bilo je potrebno uraditi neke proceduralne stvari. Ostavka je najavljena i po mojim informacijama bit će potpisana i poslana sutra – rekao je Bursać za “Nezavisne”.

Skup podrške Daliboru Pavloviću podržava i cijeli Gradski odbor SNSD Prijedor.

– To je njegov mandat i on odlučuje o tome. Mi idemo na skup da ga podržimo kao prijatelja – istakao je Bursać prije skupa.

‘Dragi prijatelji, moji sugrađani, srce mi je puno kada vidim da ste po kiši došli u ovolikom broju. Vi ste moji, ja sam dio vas, bio sam uvijek uz vas. Ovaj politički progon, mene i moje obitelji, brutalno vrijeđajući, mene moje roditelje, suprugu, evo do čega je doveo. Kriv sam što sam čovjek, što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom. Doveo sam grad u stanje stabilizacije, ovo je prava slika Dalibora Pavlovića i ljudi koji rade sa mnom’ – rekao je on na skupu.

1 komentar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.