Pet medalja za Kickboxing klub „vitez Mile Bošnjak“ Posušje na prvenstvu BiH

Na prvenstvu Bosne i Hercegovine u kickboxingu u dvije discipline K1 i LC koje je održano u subotu 9. ožujka na Palama u Sarajevu, članovi Kickboxing kluba „vitez Mile Bošnjak“ Posušje osvojili su pet medalja: četiri srebrene i jednu zlatnu.

KBK klub „vitez Mile Bošnjak“ Posušje nastupio je sa osam svojih članova: dva suca i šest natjecatelja. Trener Miljenko Kutleša Roša ne krije zadovoljstvo i ponos na postignutim rezultatima.

Denis Bošnjak MJ u kategoriji -63,5 kg osvojio je drugo mjesto.

Gabrijel Begić  MJ u kategoriji – 75 kg osvojio je drugo mjesto.

Ivan Čamber SJ u kategoriji +91 kg osvojio je drugo mjesto.

Slavo Jukić je nastupio u S kategoriji -86 kg. Nakon dvije pobjede osigurao je drugo mjesto i iduće prvenstvo će se boriti za prvo mjesto. Naime, po WAKO pravilima natjecatelj ne smije imati više od dvije borbe na ringu u jednom danu, pa je zbog toga razloga prolongiran meč za prvaka na idućem prvenstvu.

Luka Bakula MJ u kategoriji -71 kg bio je najuspješniji natjecatelj Kickboxing kluba „vitez Mile Bošnjak“ Posušje, te je osvojio prvo mjesto.

Marin Penava, iako je bio bolji, a konkurirao je i za najboljeg SJ, greškom sudca u ringu je ostao bez medalje. U svakom slučaju borba koja će biti u fokusu analiziranja i apeliranja na greške koje se ne bi trebale događati na štetu sportaša.

Mate Bošnjak je bez greške odradio posao u ulozi suca na tetamiju, ali i Miljenko Kutleša Roša kao sudac u ringu. Svi naši borci su nastupili u disciplini K1.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.