Pet volontera iz ŽZH dobitnici priznanja “Volonter godine”

Pet volontera Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke dobilo je priznanja “Volonter godine” Crvenog križa FBiH koja su im svečano uručena u utorak u Sarajevu povodom Svjetskog dana volontera.

Nataša Medić iz Ljubuškog dobitnica je priznanja “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u oblasti pružanja socijalnih usluga.

Srećko Mikulić iz Gruda priznanje “Volonter godine” dobio je za posebno značajne rezultate i ostvarene ciljeve na promociji i unaprijeđenju Crvenog križa u zajednici.

Ivica Šaravanja iz Širokoga Brijega dobio je priznanje “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u oblasti upozoravanja na opasnost od mina.

Volonteri godine: Srećko Mikulić, Domagoj Ledić i Srećko Vukojević (Foto: Crveni križ ŽZH)

Srećko Vukojević iz Ljubuškog dobitnik je priznanja “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u okviru programa pripravnosti i odgovara na prirodne i druge nesreće.

Domagoj Ledić iz Širokoga Brijega dobitnik je priznanja “Volonter godine” za posebno značajne rezultate postignute u oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi.

Svim našim dobitnicima priznanja kao i svim volonterima i svim osobama koje doprinose razvoju i ugledu Crvenog križa ovim putem želim čestitati Svjetski dan volontera te ih zamoliti da svojim angažmanom svijet nastave činiti boljim, izjavio je tajnik Crvenog križa ŽZH i član Predsjedništva Crvenog križa FBiH Josip Zelenika.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.