Pojavila se snimka iz kluba iz večeri u kojoj je nestao Matej Periš

Desetog dana od nestanka Mateja Periša (27) iz Splita društvenim mrežama počele su kružiti snimke nastale u beogradskom klubu “Gotik” u noći kada je Splićanin nestao.

Prema pisanju Kurira, na bini pjeva Slobodan Veljković Cobi, koji je te večeri, u noći između 30. i 31. prosinca nastupao u “Gotiku” s kolegicom Elenom Kitić.

Video je snimljen mobitelom, a na njemu se vidi da je klub te večeri bio pun, prenose 24sata.hr.

Podsjetimo, niti deseti dan od kako je u Beogradu nestao Matej, koji je tamo došao s još šestoricom prijatelja da dočekaju Novu godinu, nema informacije o tome što se dogodilo mladiću, niti gdje je on.

“Nažalost nemam nikakvu informaciju gdje je završio moj sin. Ovdje sam u Beogradu i biti ću sve dok ne dobijem informaciju. U stalnom sam kontaktu s beogradskom policijom, na raspolaganju sam da im kažem što od mene traže. Upravo sam na ulazu u crkvu idem da se pomolim za Mateja, on je za mene živ i tako će biti sve dok me ne razuvjere s dokazima. Moja je najveća želja da Mateja zagrlim i kažemo si jedan drugome da idemo dalje kroz život bez obzira što je do sada bilo”,  rekao je Nenad Periš, mladićev otac koji čeka da se ova neizvjesnost riješi.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.