Pokušao ukrasti automobil UFC borcu pa se nije dobro proveo

Američki MMA borac Jordan Williams (30, 9-5) trenutačno je u nizu od dva poraza u UFC-u, a za novu borbu ga pripremaju nesvakidašnje situacije.

Naime, borac je objavio snimku s benzinske crpke na svojem Instagram profilu na kojoj ulazi platiti račun, a za to vrijeme mu je kradljivac pokušao ukrasti automobil.

Nije uspio, a nije ni dobro prošao.

Taman kad je krenuo u rikverc, Williams je izlazio s crpke i izvukao ga iz auta, a uz to mu poslao i nekoliko udaraca koljenom. Definitivno se zamjerio krivom tipu…

Dakle, netko mi je pokušao ukrasti automobil. Ako se pitate zašto je moj automobil bio upaljen, radi se o istom razlogu zbog kojeg ga lopov nije mogao odvesti dalje. Imam “push to start” sistem i moj automobil neće krenuti ako ključevi nisu metar i pol udaljeni od automobila, a ja ih uvijek imam kod sebe, napisao je Williams, prenose 24 sata, pa nastavio:

Nepotrebno je govoriti da sam naučio lekciju, a nadam se da je i on (lopov). Volio bih da sam ga srušio nakon odrađenog posla u klinču te da sam završio posao “GNP-om”, no zadovoljit ću se činjenicom kako sam zadržao svoj automobil. Također, znam da ste primjetili dobar stil moje pojasne torbice (“pederuše”). Ovo bi mogla biti dobra reklama za njih, napisao je Jordan u svojoj objavi.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.