POSKOCI USPJEŠNI NA MEMORIJALU U ČAST PRVE ŽRTVE HTVATSKOG DOMOVINSKOG RATA

U subotu 30.03.2019. godine i Imotskom održao se međunarodni memorijalni taekwondo turnir “Josip Jović 2019″. Turnir se svake godine održava u spomen na prvu žrtvu Domovinskog rata u Republici Hrvatskoj a na njemu se ove godine okupilo više od 400 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Kao i svake godine taekwondo klub ” Poskok” iz Posušja je nastupio sa velikim brojem natjecatelja i ostvario je vrijedne rezultate. U disciplini “kick” najmlađi “poskoci” osvojili su 15 medalja i to 3 zlatne, 3 srebrne i 9 brončanih te pehar za ekipno 2 mjesto u disciplini “Kick”. Zlatne medalje su osvojili Marija Landeka, Marko Bakula i Stipan Bago, srebrne su osvojili Jozo Ćesić, Josip Bešlić i Paola Begić a brončane Petar Protrka, Luka Ivanković, Filip Biško, Tomislav Marić, Jelena Begić, Ema Bašić, Ana Čutura, Mija Begić i Paola Bešlić. Osim u ovoj disciplini posušani su nastupili i u disciplini sportske borbe gdje su se najviše istaknuli nove posuške mlade nade Ivan Jukić i Boris Gavrić koji su u jakoj konkurenciji mlađih kadeta osvojili brončane medalje, kao i junior David Dumančić koji je osvojio zlatnu medalju.

“Ovo je turnir koji ima posebno značenje i nama je jako blizu pa tako nastojimo da na njemu damo priliku za nastup našim najmlađim članovima kojima to bude većinom prvi nastup. Turnir je kao i svake godine organiziran na visokom nivou a ja sam jako zadovoljan našim mladim poskocima među kojima se krije puno talentiranih taekwondoaša. Čestitam svima koji su osvojili medalje na natjecanju a posebno trenerici Martini Kovač i njezinim asistentima Sari i Davidu koji su ih pripremali za ovo natjecanje. Hvala roditeljima i prijateljima naših sportaša koji su nam bili podrška na ovom natjecanju kao i uvijek. Aada nas očekuju nastupi na Prvenstvu Federacije i Kupu BiH gdje nastupamo sa našim najboljim natjecateljima.” – Petar Boban, trener kluba

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.