Poskoci uspješni u Otočcu, Karlo Galić na pripremama u Sarajevu

U subotu 4. Svibnja u Otočcu održao se 18. Gacka open, međunarodni taekwondo turnir za mlađe i starije kadete u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na turniru se okupilo oko 200 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske a domaćin turnira bio je taekwondo klub “Gacka” iz Otočca. Na turniru je nastupio i taekwondo klub “Poskok” iz Posušja sa 9 natjecatelja koji su osvojili 7 medalja.

DAVID GRUBIŠIĆ NEPORAŽEN U 2019

Najuspješniji je bio mlađi kadet David Grubišić koji je osvojivši zlatnu medalju nastavio nizati uspjehe. Ništa manje uspješni bili su mlađi kadeti Lucija Miličević koja je sa 3 pobjede i porazom u finalu osvojila srebro kao Bruno Knezović koji je imao dvije pobjede do finala.
Bronačane medalje su osvojili mlađi kadeti Luka Kraljević i Nikola Knezović te kadetkinje Filipa Bašić i Antea Kraljević. Ovaj put bez medalje su ostali mlađi kadeti Šimun Topić i Anamarija Miličević. Stalni sponzor kluba Rent a’ car BGL COMMERCE i ovaj put se pobrinuo za sigurno putovanje posuških sportaša na čemu im je klub jako zahvalan.

Petar Boban, glavni trener kluba

Turnir u Otočcu za naše mlade natjecatelje bio je jedan nagradni turnir gdje smo poveli neke od naših najboljih mlađih boraca. Konkurencija kao i svake godine bila velika i jaka a ovo je za nas do sada najuspješniji turnir u Otočcu. Osim natjecateljskog za mene je ovo turnir prijateljskog i turističko obrazovnog karaktera gdje zahvaljujući našem domaćinu g. Nikoli Pemperu osjecamo se kao kod kuće a naše sportaše upoznajemo sa ljepotama Otočca i cijele Like. Zahvaljujem se našem sponzoru i roditeljima koji su nas pratili i pomagali. Ovaj vikend naš senior Karlo Galić imao je pripreme u Sarajevu gdje se sa ostatkom seniorske reprezentacije priprema za nastup na Svjetskom Prvenstvu. Sljedeći vikend nas očekuje nastup u Zagrebu gdje će nastupiti naši formaši.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.