POSUŠAK FRANO BAŠIĆ PREDSTAVIO SINGL “NERETVA”

Mlada generacija kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedan od onih koji velikim koracima ide prema vrhu scene je, svakako je hercegovački pjevač Frano Bašić. Djelić svog iznimnog talenta pokazao nam je sa  singlom “Neretva”

Sa ovom pjesmom zasigurno je udario pečat na svoj glazbeni i kantautorski rad. U pripremi je još jedna Franina autorska pjesma “Zemlja didova”, ovih dana se očekuje i njeno predstavljanje slušateljstvu. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog stvaralačkog stila za koje izvođač Frano Bašić potpisuje glazbu i tekst.

“Trebižat” je pjesma kojom se najviše ponosim i uistinu veselim njenoj studijskoj finalizaciji i skorom objavljivanju od svih koje sam do sad napisao. Pjesma “Trebižat” je karakteristična i za mene ima veliko značenje, a nastala je doslovce u jednom dahu, za koju planiram snimiti i video spot. Već sam sa sponzorima i snimateljskom ekipom napravio okvirni dogovor glede snimanja video spota kazao nam je Frano.

Ako se po jutru dan poznaje onda nas uistinu puno toga lijepog očekuje u nadolazećem vremenu od Frane Bašića, mladog pjevača u usponu.

radioposusje.ba

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.