Posušje i ove godine ima natjecateljicu na najpoznatijem dječjem festivalu u BiH

Hrvatski cheerleading klub Posušje i ove godine ima predstavnicu na festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva „Mali Kompozitor” koji će se održati u ponedjeljak 20. studenog u Banja Luci.

Ove godine Posušje predstavlja Gabrijela Pavković, članica Hrvatskog cheerleading kluba Posušje. Predstavit će se pjesmom “Cirkus”, a za nju možete glasati putem SMS-a na broj 091/51-01-01 GL 8. (GL razmak 8) i svojim glasom pomoći našoj Gabrijeli da osvoji što bolje mjesto.

Festival ,,Mali kompozitor” je jedini dječji glazbeni festival u BiH u kojem djeca sudjeluju u svakoj njegovom djelu: pišu tekstove, izvode kompozicije i jedini su žiri na festivalu.

Osnovni cilj festivala je afirmacija glazbenog i literarnog stvaralaštva, potaknuti kreativnost kod djece i motivirati ih za daljnji rad.

Našoj Gabrijeli želimo puno uspjeha i lijepih uspomena sa Festivala, a dobar plasman može ostvariti i s našom pomoći i glasanjem putem SMS-a na broj 091/51-01-01 GL 8. (GL razmak 8).

Podsjetimo, Posušje je i prošle godine imalo malu predstavnicu na ovom festivalu. Bila je to Ana Čutura koja je s pjesmom pod nazivom „Voćna pjesma“, osvojila treće mjesto po glasovima publike.

1 komentar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.