Posušje: Prigodno proslavljen blagdan sv.Nikole

U duhu darivanja i blagdana sv. Nikole, danas je načelnik Ante Begić sa suradnicima posjetio Udrugu osoba s invaliditetom općine Posušje. Tom prilikom su im uručeni i prigodni pokloni. Njeni članovi s radošću su dočekali goste te su također za njih pripremili i uručili darove u vidu rukotvorina koje sami izrađuju. Nakon druženja i razgovora s vodstvom Udruge upućene su i čestitke za predstojeće blagdane, Božić i Novu 2022. godinu.

Podsjetimo, jučer su, također povodom blagdana svetog Nikole, voditeljica Službe za opću upravu Ivanka Arapović Galić  i njene kolege, u pratnji ravnatelja Osnovne škole Ivana Mažuranića Zvonimira Širića, posjetili Odjel za djecu s posebnim potrebama ove škole. Tom prilikom učenicima odjela uručeni su prigodni pokloni. Uz osmjehe i pjesmu učenici su zahvalili gostima te su im uzvratili blagdanskim čestitkama koje su sami izradili za ovu prigodu.

A veselo je bilo jučer i u kinodvorani, gdje su najmlađi mogli uživati u predstavi koju su pripremili glumci HNK Mostar i Općina Posušje. Također male predškolarce je razveselio i sam sv. Nikola koji je ovom prilikom podijelio preko 300 poklon paketića.

Dio atmosfere sa sva tri događaja pogledajte u fotogaleriji!

Radioposusje.ba

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.