[POSUŠJE] Superznalac otvara novi krug upisa za siječanj

Škola matematičko-logičih vješitna Superznalac otvara novi krug upisa za siječanj. Upisati se mogu djeca od 3 do 14 godina. Riječ je o programu za djecu koja pomjeraju granice. Fokus je na metodama mentalne aritmetike te vedske matematike, a dobrobiti ovakvog programa osjetit će svako dijete:

Vizualizacija, koncentracija, logika, mašta, pažnja, samopozudanje, inteligencija i mnoge druge benefite osjetit će vaše dijete nakon samo nekoliko mjeseci rada.

Ovakvi programi se provode diljem svijeta te se najbolja djeca mogu natjecati na svjetskim natjecanjima. Naš program prati svjetske metode, nastava se odvija po točno isplaniranom rasporedu i kroz različite načine nagrađivanja i motivacije kod naših polaznika potičemo želju za znanjem.

Ukoliko želite učiniti najbolje za Vaše dijete, prijavite ga u školu Superznalac ali nemojte puno čekati jer se mentalno računanje moež razviti samo do određene dobi.

Sve informacije možete dobiti putem mobitela na 063-363-648 ili putem Facebook ili Instagram stranica. Novi upisni krug otvoren je i u Grudama.

PR članak

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.