POSUŠKE RAJSKE LJEPOTE Blidinje prepuno čari i zdravlja, Topala igre, zabave i susreta

Brojni mediji su prepuni lijepih priča i događaja iz posuškog kraja. Napisano je i objavljeno mnogo priča, tekstova, reportaža o velikom usponu posuškog sporta, a u žiži mnogih priloga su i proglašenje Parka prirode Blidinje nacionalnim parkom.

Svi se u posuškom i hercegovačkom kraju nadaju da će sve biti dobro riješeno i da će blidinjski krajolik ostati i postati pravi raj na zemlji podno misice planina, snježne Čvrsnice.

Blidinje osvaja brojne ljubitelje svih prirodnih ljepota i jako zdravog okoliša. No, nakon stvaranja preduvjeta za golfere na posuškoj Topali i taj prirodni krajolik „osvaja“ , kako navode u tom kraju, cijeli svijet.

To su potvrdili i brojni ljubitelji modernog sporta iz cijelog svijeta koji kane i već grade vile i obiteljske domove. Primjer je, za sada, Amerikanac iz Teksasa David Villson. Iznad gollf terena već je dovršio kuću s lijepom okućnicom po svim eko pravilima.

I organizatori Vinskog turnira ’21. su potvrdili svoju veliku želju i volju da tu dođu igrati, uživati u zdravoj hrani, domaćem vinu i lijepim susretima. Dodaju kako i žene sve više vole golf, a mladi vole dolaziti i uživati u topalskoj ljepoti i čistom okolišu.  

Posusje.info (pc)

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.