Posuški Crouch za nova tri boda

Susret Posušja i Veleža nije izgledao kao susret momčadi koja se bori za ostanak protiv momčadi koja se bori za Europu. Posušje je u 21. kolu Premijer lige BiH protiv Veleža dominiralo cijelu utakmicu i na kraju slavilo s 1:0 za nova tri velika boda kojima su se digli na šesto mjesto prvenstvene ljestvice, a u sljdećem kolu gostuju u Gabeli kod GOŠK-a

Nogometaši Posušja odlično su ušli u susret i dominirali cijelo prvo poluvrijeme. Tek je za goste Emir Halilović u trećoj minuti uputio udarac prema golu, ali ga je Marko Galić zaustavio. I to je bilo sve od gostiju. Prije toga Gabrijel Boban je zaatresao mrežu Veleža, ali s vanjske strane. Odlično je Boban šutirao i u petoj minuti, ali je tada njegov udarac otišao pored gola. U 28. minuti Dario Pavković pobjegao je svojim čuvarima istrčao sam pred vratara i snažno šutirao, ali je Hadžikić ušao u njegov udarac i obranio ga. I nakon toga se nastavila dominacija Posušja na terenu, a golom ju je okrunio Pavković koji je šutirao iskosa s 15 metara po zemlji i uz malu pomoć vratnice lopta je završila iza Hadžikićevih leđa. 

Na početku nastavka odlično je iz daljine šutirao Kamenar, ali je Hadžikić zaustavio njegov pokušaj, dok je kasnije Šikalo šutirao visoko preko Galičevih vrata. Nakon kombinacija Pavkovića i Mandića lopta je je u 72. minuta došla do Bobana, ali je Hadžikić još jednom bio spreman, kao i kod ulaska Petrovića nekoliko minuta prije kraja. U samoj završnici Demir Peco bio je u prilici, ali je Marko Galić treću prvenstvenu takmicu zaredom svoji mrežu sačuvao netaknutom. 

2 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.