Posuški nogomet na zavidnoj razini

Prije početka prvenstva u Drugoj ligi federacije BiH – grupa Jug, nitko nije mogao ni zamisliti da ce posuški plavobijeli biti na vrhu tablice nakon 8. kola.Otišao Glavina, Baćak, Stipić, Soldo, Crnogorac, igrači koji su prošlu godinu igrali u prvih 11. Promijenila se i uprava te se u zadnji tren formirao upravni odbor. Usprkos svemu tome, HŠK Posusje niže zavidan uspjeh, a navedeni podaci mu još vise daju na značenju. Prvo ime naše ekipe zasigurno je mladi i ove godine preporođeni Dominik Begić. Njegova brzina i talent postali su glavna okosnica Sliškovićeve momčadi. Već se u kuloarima šuška o njegovom prelasku u neki od domaćih premijerligaša. Neki čak kažu da postoje ponude iz inozemstva. Što se tiče nogometnog znanja i kvalitete takve priče uskoro će postati stvarne.

U isto vrijeme posuški kadeti nakon 6 odigranih kola imaju maksimalan učinak. Ekipa trenera Damira Ramljaka uvjerljivo gazi sve pred soboom. Inače, Ramljak je jedan od rijetkih vlasnika profi licence u Bosni i Hercegovini. Naši momci imaju pravu sreću što im jedan takav stručnjak prenosi svoje znanje koje se u razvijenim zemljama svijeta plaća suhim zlatom.

Ako sezona nastavi u ovakvom ritmu na jesen će na Mokrom docu zaigrati prvoligaši, a posuški san o povratku premier lige bit će puno realniji.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.