Posuški “Zeleni dragulj” spreman za utakmicu odluke

Danas se u okviru 29.kola PL BiH na stadionu Mokri Dolac u Posušju sastaju izravni konkurenti u borbi za opstanak, Hšk Posušje i Fk Leotar iz Trebinja. Utakmica počinje u 17h.
Današnja utakmica za izabranike Tonija Karačića je biti ili ne biti, jer sve osim 3 boda skoro sigurno znači ispadanje na kraju sezone.

U dosadašnja dva međusobna susreta Posušje je osvojilo 4 boda. Današnja 3 boda bi bila ogromna i vrijedila bi duplo jer su osvojena protiv izravnog konkurenta. I jučerašnji rezultati, tj. porazi Radnika, Rudara, pa i Slobode idu na ruku Posušju, koje bi se današnjom pobjedom izjednačilo sa Slobodom na 8.mjestu sa 29 bodova i tako, koliko toliko, uplovilo u mirnije vode.

Dakle, nogometaši Hšk Posušje danas imaju sve u svojim rukama i ovise sami o sebi. Pa se stoga nadamo da će pred, opet dobrano ispunjenim tribinama, napokon pobijediti i tako donijeti radost svojim vjernim navijačima i gradu koji su gladni pobjeda, te time ujedno potvrditi dobru igru i bod osvojen prošlo kolo u Bijeljini protiv Radnika.

Iz kluba ponovno poručuju: “Dođite u što većem broju i bodrite naše momke kao i do sada!!!”

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.