Povijesni projekt HŠK-a Posušje “Ostavi trag – za nove generacije”: U samo tjedan dana donirano preko 1000 kvadratnih metara trave!

U samo tjedan dana od kako je počeo povijesni projekt HŠK-a Posušje „Ostavi trag – za nove generacije“, na stranicama Kluba osvanula je vijest kako je brojka doniranih kvadratnih metara trave prešla preko 1000!

Sjajan odaziv navijača i simpatizera za ovu akciju itekako je vidljiv, a svima je u cilju samo jedno; da se djeci u školi nogometa HŠK-a Posušje osiguraju najbolji uvjeti za rad i treniranje!

Podsjetimo, cilj projekta „Ostavi trag – za nove generacije“ je izgradnja jednog od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH, koja će se prostirati na 6.930 m². Zavidna brojka od 350 djece u školi nogometa ovog Kluba ulijeva nadu da će Posušje i dalje biti mala sredina ogromnog športskog potencijala.

Sudjelovati se može vrlo jednostavno; uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku: https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj .

Donacijom kvadrata trave Klub je osigurao prigodne poklone za donatore. Po završetku projekta „Ostavi trag – za nove generacije“ imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim Klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac. Imena donatora se javno objavljuju i svakodnevno ažuriraju i na web stranici, preko koje se u svakom trenutku može pronaći “svoj“ kvadrat, a donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM.

Svi koji možete i želite, uključite se u ovaj hvale vrijedan projekt, i budite dio ove lijepe priče.

4 komentara

  • Haha dobili pare vec od saveza nogometnog i od Hrvatske za taj stadion, nisu nista uradili- a sad od naroda pitaju- a narod naivan uplacuje, cujj trava 350 iljada maraka ne bi da je od smaragda.

  • Dobro je pomagati razvoj sporta u svome gradu. Evo i ja sam donirao za tu travu ali postavljam pitanje zar ove godine iz proračuna općine nije predviđeno 2 miliona maraka za održavanje stadiona, zašto se dovode neki stranci u klub nismo mi Dinamo niti Hajduk,zar nema naših dečki koji bi mogli igrati za plaću u svom klubu u svom gradu. Isto tako i košarka je sport koji naša djeca vole. Ne vidim da se ulaže tako u dvoranu nemaju poštenog dresa, trenerke ako im privatnici nisu osigurali isti. Hoću reći za nogomet 2 miliona za košarku ili neki drugi sport 0.Ja imam dečke ali je nepravedno i prema djevojčicama da za njih skoro pa ne postoji sportska aktivnost u koju bi ovaj grad ulagao ili je razvijao.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.