Povjesna utakmica u nedjelju, a u momčadi prevladavaju Posušani

Nijedan klub na ovim prostorima, a i šire ne može se pohvaliti činjenicom da u momčadi prevladavaju domaći momci. U nedjelju bi tako na Mokri dolac u prvoj postavi moglo istrčati čak 8 igrača koji imaju trajnu adresu na području općine Posušje.

Nevjerojatan je to podatak i statistika koju nisu bilježili ni puno veći gradovi od našeg malog mjesta.
Nekad prije, znalo se govoriti kako nema smisla Premijer liga u kojoj igra Posušje, a ekipa je sastavljena od stranaca. Rijetko bi znao igrati koji domaći momak ili eventualno ući s klupe.


No, danas je situacija potpuno drugačija i baš to nam treba biti motiv da pohrlimo na Mokri dolac i podržimo naše momke. Nema više onih izlika kao što je “nek’ igraju naši” jer naši stvarno igraju i to nema nigdje na ovim prostorima. Zato nam ne trebaju izgovori nego nam trebaju ljudi koji će gromoglasno podržati Posušje. Koji će stati iza mladića koji brane boje svog i tvog Posušja.


Jedini razlog za nedolazak na utakmicu može biti bolest. Sve drugo su izlike i nedosljednost. Pogotovo kod onih koji su mnogo puta rekli Nek’ igraju naši. Pa evo, igraju u nedjelju u 17:00 protiv FK Sarajeva, ekipe iz glavnog grada Bosne i Hercegovine. Grada koji ima skoro 300 000 stanovnika i ne može se pohvaliti ovakvom statistikom. Zar treba bolji razlog za dolazak na Mokri dolac?

posusje.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.