Povratak korida u Posušje: 13.6. očekuju nas spektakularne borbe

Dugo vremena je trebalo da ljubitelji korida dođu na svoje. Korona je utjecala i na ovaj iznimno popularan hobi. No, korona pomalo nestaje, brojke se smiruju, a prve najave korida već su tu. Za manje od tjedan dana u Posušju nas očekuje spektal.

Na ovom posuškom zdanju, čekaju nas borbe u kojima se se brane čak dvije šampionske titule.

U udarnim borbama nastupaju Golub vlasnika Dade Kurtaljevića koji je službeni prvak teške kategorije u Bosni i Hercegovini, a protivnik je Paun, čiji je posnosni vlasnik Posušanin Julijan Jukić – Brašnarević.

Druga borba je između Medonje, vl. Edina Praćalića, koji je aktualni prvak Balkana protv veoma opasnog Pirge u vlasništvu Zvone Ivića i Tome Šćurle.

Tu je i razbadanje srednje kategorije gdje je do sada nezabilježen nagradni fond u iznosu od čak 20000 KM.

Više pogledajte u video najavi!

posušje.info

9 komentara

    • letit ce oni skoro. dosta je nama Hrvatima tlake. crvenih sotoninih provokatora koji podbadaju. Bosna ide pod ruku ovoj polovici drzave Hrvatske. a Hrvati bi se trebali izboriti za to. kako? svijetu je potrebno ukazati i predstaviti problem- iznijeti istinu, potom raditi na tome, jer su Hrvati ugrozeni od osnutka prve HR drzave (Tomislavove) tu. JEDINI. jedini koju su u pravu usprkos zlocinima u bitkama sa neprijateljem koji je i danas prisutan i ugnjetava. svijetu iznijeti problem i sto se dogadja. baku su bolesnici ostetili radi mirovine koju prima. takvi su i Srbi i muslimani. potruditi se oko drzave. i da Hrvat ima vlast u njoj. da nema izdaja. da nema prodaja. da se karakterom odrzi zavjeke. i da nema da moze kako bilo. sikni potpis Josipa Rimak i sl. nego mora biti strogo i voditi se racuna i posteno tjerati. karakter da bude prisutan svugdje. biti covjek. to je i uvjet i napredak i opstanak bilo cega. a oni neka idu ili neka ostanu. Hrvatska mora biti vracena. tj Bosna. jer nebo je hrvatsko, a neprijatelji gaze njome. neljudi. oni to sve znaju. to nije Bogu drago. Zvornik i sutjeska K. moraju imati oznaku HR. to je pravedno to je posteno. nas ne zanimaju ni muslimani ni Srbi. oni su stranci. Bosna pripada Hrvatskoj. a komunisti neka idu u svoju drzavu. nemamo vise krvi za njih. neka sisaju motke.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.