Poznat identitet osobe pronađene u rijeci Lištici

Uprava policije MUP-a ŽZH u srijedu ujutro oglasila se povodom jučerašnjeg pronalaska beživotnog muškog tijela u rijeci Lištici.

U utorak, 14. lipnja 2022. godine, u 14:50 sati, PU Široki Brijeg je zaprimila prijavu građana da je u mjestu Dobrič kod Širokoga Brijega, u rijeci Lištici na području Mostarskog blata, pronađeno beživotno tijelo osobe I.Z. (67) iz mjesta Polog, navode iz policije.

Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PU Široki Brijeg, djelatnici Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg i pripadnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg. Očevidne radnje na mjestu događaja izvršili su policijski službenici OKP PU Široki Brijeg uz nazočnost dežurnog Županijskog tužitelja ŽZH.

Uz pomoć Gorske službe spašavanja Široki Brijeg tijelo je izvučeno iz rijeke, te je na mjestu utvrđeno da se radi o prethodno navedenoj osobi gdje je dežurni liječnik DZ Široki Brijeg konstatirao smrt, dok samim pregledom tijela nisu pronađeni tragovi nasilja, objavio je županijski MUP.

Nakon što su izvršene očevidne radnje uz konzultacije s dežurnim tužiteljem, tijelo smrtno stradalog I.Z. je prevezeno u Gradsku mrtvačnicu Mostar gdje će biti izvršena obdukcija, objavljeno je u srijedu u biltenu ”Halo 122” MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.