Predsjednik Sesar: Igrači se kažnjavaju smanjenjem plaće za naredni mjesec!

Nakon nedjeljnog sramotnog poraza od Zrinjskog na čitlučkim Barama s visokih 5:0 reagirala je Uprava kluba plavo-bijelih. Priopćenje potpisuje predsjednik Dario Sesar, a objavljeno je na službenim facebook stranicama kluba. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Jutros je održan sastanak predsjednika kluba gospodina Daria Sesara s predstavnicima igrača i stručnog stožera. Nakon sastanka predsjednik Sesar je dao izjavu za službene stranice kluba:

“Kao predsjednik kluba gledam da što manje ulazim u svlačionicu, jer vođenje seniorske momčadi je prije svega posao trenera sa svojim pomoćnicima i sportskog direktora. Moj posao je da klub organizacijski i financijski besprijekorno funkcionira. Kada dođe do sramoćenja imena i grba kluba, što ja vidim na početku proljetnog dijela prvenstva, i to nezalaganjem ekipe i ponašanjem pojedinaca posebno na utakmicama s HŠK Zrinjski Mostar i FK Velež. Tada ja kao predsjednik HŠK Posušje ulazim u svlačionicu i povlačim jasne i odgovorne poteze. Svi igrači i stručni stožer kažnjavaju se s postotkom smanjenja plaće za naredni mjesec. Ako angažman bude na maksimumu kao što i priliči borbi za dres HŠK Posušje, ova odluka će se poništiti. Tu mogućnost već imate u narednom kolu pred našim navijačima”.

Pokažite da imate odgovornost!

8 komentara

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.