PREKO 600 PRIJAVA ZA XXV. FEDERALNO NATJECANJE U ČITLUKU

Od 24. do 27. travnja 2023. godine, Osnovna glazbena škola Brotnjo iz Čitluka bit će domaćin XXV. Federalnog natjecanja/takmičenja učenika i studenata glazbe/muzike – Čitluk 2023.

Na natjecanje koje svake godine organizira Udruženje/udruga muzičkih/glazbenih i baletnih pedagoga Federacije Bosne i Hercegovine ove godine pristiglo je više od  600 prijava iz četrdesetak škola i ustanova koje se bave glazbenim odgojem i obrazovanjem. Discipline za koje su se natjecatelji mogli prijaviti ove godine su: harmonika, gitara, flauta, klarinet i saksofon, limeni puhači, solfeggio- oblast glazbena teorija te zbor.

 Natjecatelji dolaze iz brojnih mjesta u Federaciji BiH: Sarajeva, Mostara, Zenice, Tuzle, Žepča, Širokog Brijega, Orašja, Bugojna, Novog Travnika, Goražda, Ilidže, Travnika, Gračanice, Srebrenika, Bihaća, Livna, Gruda, Ljubuškog, Posušja, Tomislavgrada, Visokog, domaćina Čitluka i drugih gradova.

 Svečani koncert otvorenja natjecanja predviđen je za ponedjeljak, 24. travnja 2023. godine, s početkom u 19:30 sati u svečanoj dvorani Hotela Brotnjo u Čitluku.

Natjecanja će se održavati u dvoranama i prostorijama  Sveučilišta Hercegovina, u Bijakovićima-Međugorju.

Za sve dodatne informacije za novinare, obratite se na: 036 / 644 687, ili na e-mail adresu: glazbena.skola.brotnjo@tel.net.ba

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.