Radijsko predstavljanje kandidata HDZ BiH Posušje za predstojeće lokalne izbore

Pretprodaja stanova Posušje

U emisiji „Predstavljanje političkih subjekata“ koja se realizira na radiopostaji Posušje u skladu s pravilima Regulatorne agencije za komunikacije o medijskom predstavljanju, a u kojoj se predstavljaju političke stranke i kandidati koji će se naći na glasačkim listićima pred građanima općine Posušje, gostovali su  predstavnici Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Posušje.

Tako su u programu ovog radija gostovali nositelj liste za Općinsko vijeće općine Posušje Ivan Lončar i kandidat na listi Zvonimir Širić.

Oni su u emisiji predstavili program i buduće smjernice OO HDZ BiH Posušje za predstojeći mandat, te su prezentirali sve projekte koji su realizirani u posljednjih nekoliko godina otkada je ova stranka na vlasti.

Ovdje možete poslušati kompletnu emisiju:

*PR ČLANAK

1 komentar

  • Realno nekakve gradske i državne institucije postoje pa mora netko bit i politicar i radit u njima, ali Čini mi se i sve sam vise uvjeren da bit politicar i nije neko časno zanimanje..
    Mislim da je već odavno doslo krajnje vrijeme kod nas ,a i u cijelom svijetu u potpunosti mijenjat način izbora politicara i javnih namještenika (uhljjeba) i općenito funkcioniranja države kao takve ,pa i demokracije. Jer ovo danas sto se nudi pod demokracijom sve je vise a najmanje demokraticno i pravedno drustvo..

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.