Ronaldo već pronašao novi klub?

Manchester United objavio je kako je raskinuo ugovor s Cristianom Ronaldom. Do raskida suradnje došlo je nakon što je Portugalac odbio ući u igru protiv Tottenhama, a zatim žestoko kritizirao klub u intervjuu Piersu Morganu.

Marca, madridski list koji je u sjajnim odnosima s Ronaldovim agentom Jorgeom Mendesom, tvrdi da Ronaldo bira između dva kluba – engleskog Newcastlea i saudijskog Al Nassra.

Oba kluba su u vlasništvu investicijskog fonda iz Saudijske Arabije na čijem je čelu princ Mohammed Bin Salman.

Nedavno je Ronaldo potvrdio da je prošlog ljeta imao ponudu iz Saudijske Arabije.

Da, istina je da sam prije par mjeseci dobio ponudu iz Saudijske Arabije prema kojoj bih dobio 350 milijuna eura za samo dvije sezone. I to nije bila jedina ponuda koju sam imao, ali novinari ne prestaju objavljivati smeće da me nitko ne želi, što je teška laž. Bilo mi je teško, jako teško odbiti takvo nešto, ali to sam napravio zato što sam bio jako sretan u Manchester Unitedu, rekao je.

Ranije se 37-godišnji Ronaldo povezivao s Interom iz Miamija, MLS klubom u vlasništvu Davida Beckhama. Ronaldo se u United vratio prošle godine, ali je nakon razočaravajuće prošle sezone ovog ljeta zatražio transfer.

Ostao je u klubu, no samo nekoliko mjeseci kasnije United je s njim raskinuo ugovor pa je sada slobodan igrač.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.