S HRT-a na Novu: Ova voditeljica zamijenit će Maju Šuput u Plesu sa zvijezdama?

Maju Šuput bi u Plesu sa zvijezdama trebala zamijeniti Tamara Loos, piše Slobodna Dalmacija.

Tamara Loos dugo je bila voditeljica na HRT-u, a posljednja emisija u kojoj su je gledatelji mogli vidjeti bila je PopRock.hr. Karijeru je započela još kao tinejdžerica te je vodila Briljanteen i Nulti sat. Radila je i kao radijska voditeljica na Anteni Zagreb, a trenutno je zaposlena na Top radiju. 

Okušala se i kao glumica u domaćim serijama, poput Horvatovih.

Ranije se saznalo da se Maja Šuput ove sezone neće pojaviti u Plesu sa zvijezdama jer je odlučila predahnuti.

S Nove TV ovu informaciju još nisu potvrdili.

NOVA PREOTELA SHOW HRT-u

Podsjetimo, ‘Ples sa zvijezdama‘ prvotno se prikazivao na HRT-u i to osam sezona. Emitirao se subotom navečer na Prvom programu, a vodili su ga Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Svake subote show koji je postavljen prema uspješnom formatu BBC-a ‘Strictly Come Dancing‘, pred male bi ekrane privukao više od pola milijuna gledatelja te je u kratkom razdoblju postao najgledaniji zabavni show u Hrvatskoj, ujedno i najskuplji, a HRT je njime vratio gledanost kakvu je nekad imao s kultnom emisijom ‘Sedma noć‘.

Kad je tek počelo emitiranje produkcija jedne emisije HRT je navodno stajala vrtoglavih 700 tisuća kuna, zvijezde su imale honorar od 1000 eura po emisiji, članovi žirija ‘skromnih‘ tadašnjih 2200 kuna, a za jednu haljinu i kostim znalo se izdvajati i po 3000 kuna.

Plesala su najpoznatija imena domaće javne scene, od pjevača, glumaca i sportaša do meteorologa i televizijskih voditelja. Prva pobjednica bila je Zrinka Cvitešić koju su na tronu naslijedili Luka Nižetić, Mario Valentić, Franka Batelić, Nera Stipičević, Barbara Radulović i Mislav Čavajda.

Show je nakon toga preuzela Nova TV, gdje je u povratničkoj verziji prije četiri godine slavio Slavko Sobin, a prošle Pedro Soltz.

Inače, mnogi su gledatelji mišljenja da je HRT puno bolje producirao show, po uzoru na BBC (bez reklama i suvišnog kiča), te bi ga u budućnosti opet radije voljeli gledati na državnoj, nego na komercijalnoj televiziji.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.