„Sarma dijeta“ apsolutni hit nakon bogate blagdanske trpeze

Stručnjaci sa Sveučilišta u Michigenu u suradnji za kineskim Institutom za rast i razvoj došli su do revolucionarnog otkrića. Kako doznajemo iz neslužbenih izvora riječ je o novoj dijeti koja u vrlo kratkom vremenu postiže željene rezultate uz minimalan napor.

Istraživanja su provedena u Hercegovini na 50 ispitanika i svi su uspjeli skinuti zavidan broj kilograma, a da im se isti nisu vratili. Prof.dr. Jang Sou Son poznati kineski stručnjak iz nutricionizma kazao je kako su rezultati ove dijete nevjerojatni i neočekivani. Riječ je o dijeti u kojoj se koristi samo jedna namirnica, poznato hercegovačko jelo, sarma. Dijeta započinje tako što svaki korisnik sam sebi priprema sarmu uz nadzor stručnjaka. Nakon pripreme sarma se jede svakih sat vremena po minimalno 1 komad. Može se jesti i više. Prvih tjedan dana sarmu treba jesti po navedenom pravilu, a već od drugog tjedna može se uvesti vlastiti režim s tim da se kao izvor energije može koristiti isključivo sarma.

Anđa iz Bučića je smršavjela 34 kg za mjesec dana zahvaljujući isključivo ovoj dijeti. „Znate šta, meni se to jelo toliko ogadilo nakon prvih tjedan dana da nisam mogla više ništa jesti nakon toga. Pa čak ni juhu. Danas sam nakon 2 mjeseca počela po malo jest, ali da iskrena budem ne mili mi se ni uć u kuhinju. Danas mogu svezati šnjure, a da ne moran zvat susjedu Zdenku da mi pomogne – Govori nam oduševljena gospođa kojoj hrana više nije ni na kraj pameti.

Zora s Kočerina je izgubila 38 kg za mjesec dana. Priča je ista kao i kod Anđe s tim da Zora više ne koristi lijekove za dijabetes i tlak. Osjeća se bolje nego ikad. Čak kaže da bi se i udala da ima za koga. Nažalost, takve probleme dijeta ne rješava.

Učinak ovakve dijete je jednostavno fenomenalan na sve dijelove tijela, kaže nam dr. Edward Len voditelj kolegija hrana na sveučilištu u Michigenu.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.