SINOĆ JE U ZAGREBU ODRŽANA JUBILARNA 30.POSUŠKA VEČER!

Zavičajno društvo Posušje u Zagrebu u subotu je s početkom u 19 sati u hotelu Westin u Zagrebu organiziralo tradicionalnu 30. Posušku večer.
Ovu večer je na Hrvatskoj radio televiziji u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” u subotu najavio i predsjednik društva Vlado Begić.
U zabavnom dijelu nastupila je  klapa Kampanel, folklorna sekcije Zavičajnog kluba Hercegovačkih studenata, a sve skupa začinili su gangaši iz  posuškog kraja. Večeri je otvorio načelnik Posušja Branko Bago i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar koji su se obratili dragim gostima.
Šefovi iz kuhinje Hotela Westin pripremit će tradicionalne hercegovačke delicije, a domaća raštika izazvala je veliku radost na licima Posušana i svih gostiju.
Na posuškoj večeri organizirana je  i tombola čiji će se prihod donira Klinici za dječje bolesti u Zagrebu i potrebitim studentima, slabijeg imovinskog stanja. Program je tokom večeri vodila poznata Hercegovačka glumica-Ornela Vištica.
Tijekom večeri prikazan je i kratki film o Posušju pod nazivom ‘Posušje u srcu’ koji je na licima mnogih izazvao suze. Nakon večere prisutnima se obratio gradonačelnik Zagreba gospodin Milan Bandić, koji se uz par rečenica obratio prisutnim posjetiteljima, a predsjednik zavičajnog društva Posušje utučio mu je prigodne darove.Brojni uglednici prisutovali su jubilarnog 30. Posuškoj večeri u Zagrebu.

 

Posuški.info

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.