SKANDAL NA POMOLU: Ico Bago ukrao pjesmu Mate Bulića?!

Kako naš portal ekskluzivno doznaje na Županijskom sudu u tijeku je sudski proces kojeg je pokrenuo hercegovački pop/folk pjevač Mate Bulić protiv poznatog posuškog pjevača Ivice Bage – Ice.

Kako saznajemo Mate Bulić tvrdi da je pjesma „Posušanka” njegova i da ju je Ico ukrao od njega.

  • Mate, prije nego što je odlučio da pokrene sudski proces, u nekoliko navrata poslao je upozorenje Ici da se radi o njegovom autorskom djelu i da će ga tužiti ako ne ponudi vansudsku nagodbu. Pošto nisu uspjeli da se dogovore, Mate je preko svojih odvjetnika podnio tužbu za krađu autorske pjesme, koju je Ico Bago otpjevao još 2020. godine. Ali on trenutno traži da mu se nadoknadi sav novac za krađu, kao i za mentalnu bol i patnju koju mu je prouzrokovala ova krađa – saznajemo iz dobro obaviještenog izvora.
  • Svrha moje tužbe je pravda. Ako bih ja došao i ukrao nešto iz vaše kuće, zar ne biste i vi željeli pravdu?! Ukradena je moja pjesma, pa sam iz tog razloga bio primoran podnijeti tužbu. Izvorni naziv pjesme je “Čitlučanka” – poručio je Mate za naš portal.

Kako bi provjerili vjerodostojnost ovih informacija kontaktirali smo Icu Bagu koji se u tim trenucima nalazio na obroncima Radovnja na snimanju dugoočekivanog spota za “Posušanku”.

  • Ovaj, ne želim davati nikakve komentare. Mi smo se sasvim slučajno sreli taj dan na snimanju u istom studiju u Splitu. Nisam čovjek koji se voli kititi tuđim perijem. Riječ je o mom prvom i zasada najuspješnijem singlu. Pjesma se pušta po nekoliko puta u emisiji svadbenih želja na Radio Posušju pa je dotični pjevač možda ljubomoran što je ova pjesma zasjenila sve njegove svatovske. Ali to je njegov problem, završio je Ico.

Inače, Bago je poznati posuški pjevač, a proslavio se svojom pjesmom “Posušanka” koja je prije nekoliko godina predstavljena na Radio Posušju. Rijetko koja manifestacija prođe a da nije nazočan s gitarom, a posebno je omiljen kao gost iznenađenja na svadbama.

Dragi čitatelji, nadamo se da vas je ova šala uspjela nasmijati i podsjetiti na duh prvog aprila!

1 komentar

  • Ovi bago sa slike je pravi čovik a ono udbaško govno mate balijić nula od čovika ovo nije prvi april nego 2 i nije šala nego istina

    1
    1

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.