Službeno je: Dominik Begić postao igrač HŠK Zrinjskog!

Veliki korak u karijeri napravio je Dominik Begić. Naš mladi nogometaš ovih dana je potpisao ugovor s najtrofejnijim hercegbosanskim klubom HŠK Zrinjskim.

Dominik je ove sezone svojim nastupima u dresu HŠK Posušja privukao pažnju svih medija u Hercegovini. Postigao je ukupno 17 golova u 13 utakmica te tako svoju ekipu doveo do prvog jesenskog naslova nakon dosta vremena. Bilo je samo pitanje vremena kad će netko od premierligaša doći po ovog mladog i talentiranog golgetera. HŠK Zrinjski je prvi pokazao interes za posuškim draguljem pozvavši ga na nekoliko zajedničkih treninga. Nakon toga sve je bilo jasno. Blaž Slišković je prepoznao veliki potencijal i odlučio priključiti Dominika svojoj ekipi.

U kratkoj izjavi za naš portal Dominik je kazao sljedeće: Istina je, potpisao sam ugovor sa Zrinjskim. Jako sam sretan. Dobio sam priliku od tako velikog kluba. Naravno, ne mogu očekivati da ću sada biti među prvih 11 u Zrinjskom. Dogovor je da ću pola sezone odraditi na posudbi u HNK Čapljina, koja igra prvu ligu federacije. Ako nastavim sa dobrim igrama, nema sumnje da ću se vratiti u Mostar. Dakle, sve je na meni. Dobio sam priliku i iskoristit ću je!

Dominiku želimo sreću u nastavku karijere, a HŠK Posušju da nastavi sa dobrim radom u omladinskom pogonu te stvori još puno kvalitetnih igrača.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.