Spektakl u Splitu: Mate Mišo Kovač zaplakao na Starom placu i oduševio publiku

Dogodilo se i to. Legendarni Mate Mišo Kovač još jednom je bacio publiku u trans i to splitsku. Premda im je 2018. u prepunoj Spaladium Areni kazao da je u “svoj grad” došao posljednji put te da ozbiljno razmišlja o mirovini.

U nedjelju je Mišo na Stari plac doveo 25 tisuća duša. Mjesto je to puno simbolike. Na tom je terenu Hajduk sedamdesetih godina slamao najjače europske momčadi, dizao trofeje i dolazio u završnice europskih natjecanja.

Više od polovice prisutnih na koncert je stiglo u majicama s likom Miše Kovača kojeg je prošlu sezonu “patentirao” HNK Hajduk i prodao ih u gotovo stotinu tisuća primjeraka.

Rijeke ljudi slijevale su se put Starog placa još od 15 sati poslijepodne. Pjevalo se i veselilo na Rivi, Pjaci, Prokurativama, Peristilu, Matejušci…

Na koncertu ipak nisu bili samo Splićani. Bilo je tu i Zagrepčana, Istrijana, Slavonaca, Kosovara, Hercegovaca, Bošnjaka, Crnogoraca… Na parking podno pozornice stizali su i automobili iz Austrije, Švicarske, Njemačke… Hrvatska dijaspora voli Mišu.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.