Šprajc pojasnio zašto je Stanje nacije najavio u boksericama: “Ne znam što mi je sve to trebalo…”

Voditelj Zoran Šprajc objasnio je zašto je emisiju Stanje nacije odlučio voditi u boksericama.

“Hlače su pale, ali gaće nisu. Tako bi se nekako moglo opisati prvih devet emisija ‘Stanja nacije’. Najzahtjevniji i najosjetljiviji TV projekt ikad, masakr kritika i vlastitih frustracija. I na kraju, ipak, usprkos svemu i samome meni, rezultati koji su nadmašili sva očekivanja. Očito da gledatelji jako žele i traže ovakav format, ali i da su, potpuno opravdano, jako osjetljivi na njegovu izvedbu. Ne znam što mi je sve to trebalo, ali očito svima nama jest”, napisao je.

Šprajc je do veljače ove godine vodio emisiju RTL Direkt.

“Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt. Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu”, kazao je ranije.

Njegova nova emisija Stanje nacije je politička satira u kojoj na ironičan način obrađuje aktualne teme i postavlja pitanja “čiji odgovori sve zanimaju”.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.