Srbijanska političarka: Svaki negativan komentar o Vučiću kazniti zatvorom

Političarka iz Niša Ana Grozdanović, članica Dačićeve Socijalističke partije Srbije, na Instagramu je pokrenula inicijativu da se svaki negativni komentar o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kažnjava zatvorskom kaznom.

“Zamolila bih svoje političke kolege koji sjede u dužnosničkim klupama da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svatko tko ostavi loš komentar o predsjedniku države. A o ostalim ozbiljnijim planovima protiv predsjednika još ozbiljnije kazne“, napisala je niška političarka Grozdanović na Instagramu.

“Negativni komentari su planski organizirani da predsjedniku crpe energiju”

Grozdanović piše da one koji negativno komentiraju Vučića treba naučiti pameti jer su “takvi komentari planski organizirani kako bi Vučiću crpili energiju kada su velike odluke pred njim”.

“Kažnjavanje je sastavni dio odgoja u kojem neki roditelji nisu uspjeli. Da se dokoni nauče pameti, da se predsjednik zaštiti na svaki način jer je ovo sve planski da bi mu crpili energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim! Ti hrabri momci će taman pročitati tamo koju knjigu, malo se educirati te trenirati pa biti zadovoljniji sobom i razmisliti o svom ponašanju ubuduće”, objavila je Grozdanović.

2 komentara

 • Olaf Scholz ništa ne radi. Monstrum samo sposoban za zlo. Ovdje u Njemačkoj sve je stalo.
  Oni su ruglo i sramota. Ne rade ništa samo obmanjuju i lažu. Ljudi su željni napredka. Budućnosti kakva stoji u godini 2022 oni su nazadniji od muslimana.

  Organizirali su frikove po gradu da me zlostavljaju jer SMS navodno neki politički tip.

  To je stranka njihova i ogledalo.

  Uništili su svijet . Sve je stalo.

  Ponose se kako kažu time.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.