Što se dogodilo u Vitezu: Konobarice u dosluhu s pljačkašima, a počinitelje već “lovi” navijačka skupina iz Viteza

“Sad je već, izgleda, pribilo ćaću tog muslimana koji je bija glavni u napadu jer njega nisu našli. Kako su svi pušteni iz policije, sad ih valjda ovi traže (navodno pripadnici jedne navijačke grupe iz Viteza – op.a.)… – ispričao je taj momak svom sugovorniku.”

Ne stišavaju se reakcije po društvenim mrežama na sukob koji se prije tjedan dana dogodio u Vitezu u motelu “Dačo”, u kojemu je teško i brutalno pretučen 27-godišnji Vicko Dodoja iz Dugopolja, piše Slobodna Dalmacija.

Razne se priče raspredaju o tome što se dogodilo i zbog čega je Dodoja završio u bolnici s teškim i za život opasnim ozljedama, no službene verzije tamošnjih vlasti nema.

Iz svega što su doznali u razgovorima s nekim od sudionika događaja i prijateljima ozlijeđenog Dodoje može se zaključiti da je mladić nastradao ni kriv ni dužan samo zato što je vidio da su neki od njegovih prijatelja napadnuti pa je htio spriječiti daljnje napade.

Novinari Slobodne Dalmacije su u posjedu snimke telefonskog razgovora u kojem jedan od dobro upućenih momaka pojašnjava jednoj osobi bliskoj Dodoji što se ustvari tamo dogodilo.

image

“To ti je bilo da je njih 25 išlo na bikijadu jer trojica imaju bikove i onda tako svi ekipno idu svugdi. Među njima uvik ima trojica, četvorica mlađih koji su za nerede i rade probleme.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.