Taekwondo sekcija “Poskok Rakitno” uspješna na polaganju

Na sjeveru posuške općine, točnije u Rakitnu već nekoliko godina posuški Taekwondo klub ” Poskok” kroz rad sekcije “Poskok Rakitno” omogućio je djeci s tog prostora da upoznaju olimpijski sport – taekwondo, te da se bave sa njim.

U susret im je izašao i ravnatelj OŠ “Ante Bruno Bušić” i omogućio da provode treninge u sportskoj dvorani te škole. Posuški klub je dvoranu opremio potrebnim rekvizitima za provođenje taekwondo treninga, a treninzi se održavaju dva puta u tjednu po 90 minuta. Svaki utorak i četvrtak od 15.30 do 17.00 sati mlade rakićanke i rakićane taekwondou podučavaju licencirani treneri taekwondoa, Lucija Bašić mag.logopedije i nositeljica crnog pojasa 2 Dan u taekwondou i Petar Boban mag.s.s.cin., instruktor taekwondoa i nosilac crnog pojasa 4. Dan. Za one koji žele više otvorena je mogućnost dolaska na treninge u Posušje gdje se u Taekwondo domu svakodnevno provodi četiri do šest treninga za različite grupe. U sekciji “Poskok Rakitno” trenutno trenira oko 15 polaznika.  a u utorak 27. veljače održano je polaganje za više učeničke pojaseve na koje je pristupilo i uspješno položilo njih deset.

Za 9. KUP – viši bijeli pojas, položili su: Marko Morić i Klara Morić. Za 8. KUP – žuti pojas, položili su: Magdalena Markota, Nikolina Markota, Mihaela Markota i Petar Romić. Za 7. KUP – viši žuti pojas, položili su: Marija Topić, Zdravko Markota i Ljubo Markota. Za 6. KUP – zeleni pojas, položila je Lucija Barać.

Upis novih članova

U tijeku su i upisi novih članova za svu djecu sa prostora Rakitna, a upisati se mogu na svakom treningu. Upis je besplatan kao i nekoliko probnih treninga, a svi novi članovi na poklon dobiju trening majicu “Poskok Rakitno”. Više informacija možete dobiti preko službenih instakgram i facebook stranica Tkd Poskok Posušje ili kontaktom na brojeve mob. 063 428 470 (Petar) ili 063 681 510 (Lucija).

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.