“Televizija Herceg Bosne bit će televizija Hrvata u BiH”

Predsjednik HDZ-a i HNS-a podnoseći izvješće na 13. Saboru HDZ BiH osvrnuo se i na pokretanje Televizije Herceg-Bosne kazavši da će to biti televizija Hrvata u BiH, a ne nikakva stranačka televizija.


“RTV Herceg Bosne u punom kapacitetu će proraditi kroz mjesec ili mjesec i pol. To nije nikakva stranačka televizija niti televizija HNS-a BiH, to je televizija hrvatskog naroda u vlasništvu hrvatskih općina, gradova i županija. RTV Herceg Bosne kupila je TV KISS, a u procesu je kupovine Prvog TV i Naša TV¨, rekao je Čović, prenosi Hrvatski Medijski Servis. Dodao je kako će Televizija Herceg Bosne u punom kapacitetu početi emitirati program iz Mostara za “mjesec-dva”.

U izvješću o radu predsjednika HDZ-a BiH Čović se dotaknuo i pokušaja da većinski bošnjački narod vrši majorizaciju nad Hrvatima kao malobrojnijem narodu kazavši da su takva nastojanja unaprijed osuđena na propast.

“Pokušaj majorizacije je postojao je, postoji i uvijek je u mislima nekih, ali sam siguran da takva nastojanja nemaju osnovu za bilo kakav uspjeh. Nepovjerenje među narodima još nije splasnulo jer su nas neki željeli pobijediti, ali hrvatski narod je nepobjediv”

HMS

1 komentar

  • I have noticed you don’t monetize posuski.info, don’t waste your traffic,
    you can earn extra cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.