Tomislavgrad: U bunaru pronađeno tijelo hrvatskog državljanina

Tijelo nestalog 56-godišnjeg M.B. iz Trogira pronađeno je u utorak u poslijepodnevnim satima u bunaru u neposrednoj blizini njegove vikendice u mjestu Trebiševo u općini Tomislavgrad, objavio je Savez gorskih službi spašavanja u BiH.

GSS HBŽ-a je na poziv obitelji, u utorak pokrenuo akciju potrage i spašavanja za nestalim državljaninom Republike Hrvatske na širem području mjesta Trebiševo.

Obitelj je u ponedjeljak pokraj vikendice zatekla vozilo u vlasništvu nestalog, dok o njemu nisu imali nikakvih informacija gdje bi mogao biti.

Kako se nije vratio tijekom dana i noći, zabrinuta obitelj alarmirala je lokalnu policijsku postaju i GSS HBŽ-a, javlja Fena.

O svemu ovome informirano je i Županijsko tužiteljstva u Livnu koje je nakon pronalaska tijela dalo dopuštenje pripadnicima gorskih službi spašavanja da evakuiraju i predaju tijelo nadležnima na daljnje postupanje.

U akciji potrage i spašavanja sudjelovalo je 14 spašavatelja iz GSS HBŽ-a, HGSS Posušje i GSS Grude te pripadnici Policijske postaje Tomislavgrad.

Daljnji operativni rad je u tijeku, a provode ga djelatnici PU Tomislavgrad.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.