TURIZAM Doručak na plaži, ručak na travi, večera na snijegu

Posuški i hercegovački krajevi postaju sve zanimljiviji i za domaće i strane ljubitelje prirodnih ljepota, jer svega ima u izobilju – od zdrave hrane i pića, do zabave i brojnih atrakcija.

Turistički potencijali se šire i sve bolje uređuju za izletnike i turiste sa svih strana svijeta.

Na sunčanom danu u Bosiljni, podno Čvrsnice, skupina zaljubljenika u prirodne čari isticala je ljepote blidinjskog kraja, a potom navratila na posušku Topalu gdje se igra golf – i odrasli, i žene i mladi.

Tu su bili i Dalmatinci, Splićani i Makarani. Pričali su o nekim zanimljivim događajima, pa i jahanju konja, skijanju i šetnji kroz zdrav krajolik.

Ivica iz Makarske je potaknuo zanimljiv dan za one koji vole ljepote i zanimljivosti, te istaknuo kako jedan dan može biti i više nego zanimljiv.

Eto, rekao je u veselom društvu, ja ću sa svojom klapom doručkovati na plaži, ručat ćemo na golf terenu na zelenoj travi, a na Blidinju će biti snijega za večeru. No, čujem kako će na Blidinju biti snijega i usred ljeta. To je tako sve lijepo i nadajmo se da će uskoro sve ovo biti istina, a ne samo priča, nasmijao se Makaranin sa svojom klapom.

   Posusje.info (pc)    

1 komentar

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.