Tužiteljstvo ŽZH objavilo detalje pretresa kuće zatvorskog čuvara iz Širokog Brijega

Tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke objavilo je detalje pretresa kuće zatvorskog čuvara iz Širokog Brijega.

Po prethodnom odobrenju postupajućeg tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Josipa Aničića i Naredbi o pretrazi izdanoj od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu, policijski službenici OKP-a PU Široki Brijeg zajedno s policijskim službenicima SKP MUP- ŽZH su dana 12. studenoga 2022. godine u mjestu Biograci, Široki Brijeg izvršili pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata i vozila koje koristi I.M. (1990.) zatvorski čuvar zaposlen u KPZ Mostar, kazala je za portal Jabuka.tv viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević.

U kući su pronađeni droga, oružje i više komada streljiva.

Tom prilikom u unutrašnjosti kuće pronašli su veću količinu zelene suhe biljne tvari koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana, više komada vaga za precizno mjerenje, više komada automatskog i lovačkog oružja, te više komada streljiva različitog kalibra za automatsko i lovačko oružje, naglasila je.

Osumnjičeni nije zatečen u kući prilikom pretresa.

Ne možemo potvrditi informaciju da se isti nalazi u bijegu jer u vrijeme pretresa nije bio kući, zaključila je Matijević u izjavi za portal Jabuka.tv.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.