U Austriji poginuo 19-godišnjak iz BiH

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Austriji sa subote na nedjelju poginuo je 19-godišnji mladić iz Jajca Dario Perak. Austrijski mediji su prenijeli da je on automobilom udario u portal tunela i poginuo na mjestu nezgode.

“Nesreća se dogodila u 01:15 sati. Službe hitne pomoći iz sastava vatrogasne brigade, spasilačke službe, ASFINAG-a i policije, mogle su samo konstatirati smrt i izvući tijelo stradalog iz smrskanog automobila”.

Rodbina stradalog Darija pokrenula je akciju kako bi se pomoglo njegovoj obitelji da prebace tijelo u Jajce radi sahrane. 

“Zamolila bih vas dobre ljude da doniramo kako bi njegovi roditelji i sestra mogli prevesti tijelo svog dragog sina i brata iz Austrije u svoj rodni grad Jajce na vječni počinak i kako bi im pomogli u ovim teškim trenucima. Hvala vam svima od srca i čuvajte se”, napisala je Marijana Pavičić, koja je pokrenula ovu akciju.

“Sa samo svojih 19 godina doselio se iz Jajca u Kapfenberg, gdje se ubrzo snašao i započeo svoj novi život. Nažalost je tragedija prekinula njegov mladi život”, dodala je.

Marijana je imala poruku za sve. “Ako imate nekoga koga želite vidjeti, ne odgađajte to za sutra, jer to sutra možda neće postojati”, poručila je.

Komentiraj!

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu od spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.